Posted in Ongecategoriseerd
Damme Culinair 7/10/2018
De weergoden waren Damme gunstig gezind, stralende zon boven onze pittoreske stad!
Van bij de opening om 10u tot afsluiten om 19u stond de Damme Biertent stampvol.
Heel wat nieuwsgierigen kwamen de Damme Noir die in première ging proeven.
En er was meer: de pop-up van restaurant Mout , by Damme Bier, waarvan de opening voorzien is in april 2019 legt de lat meteen hoog!
Lekkere en originele gerechten in perfecte harmonie met Damme Bier als doorspoeler of als ingrediënt.
Ook restaurant De Zuidkant* en De Damse Kaasmakerij sloegen mee de handen in elkaar om er voor de 2de keer al een supergeslaagde dag van te maken.
Tot volgend jaar op Damme Culinair
Foto: (S)Mout en brood Damme Noir, augurk, jalapeno zoetzuur, crumble spek, mosterdzaad, mosterdblad….to share!