Posted by admin / No comments

december 11, 2018

Coming Soon… MOUT

Posted in Ongecategoriseerd

Op Damme Culinair was er de eerste pop-up van Bistrobar Mout, by Damme Bier.Straks eind december op de Kerstmarkt op de markt te Damme organiseert Mout een workshop foodpairing:Kijk, en proef, hoe je een lekkere cocktail en een zinnenstrelend dessert maakt en neem meteen de ingrediënten mee naar huis!

De Damse Brouwers brouwden tot nu in een loods te Oostkamp maar willen vanaf april 2019 hun microbrouwerij vestigen in het pand van het vroegere restaurant Den Heerd. De experimenten en het proefbrouwen zullen daar gevolgd kunnen worden vanop de eerste rij terwijl je geniet van het culinaire aanbod van Bistrobar Mout. Quinten Montaine en Sofie Somnel nemen de uitbating in handen. Ze verdienden hun strepen oa al in De Zuidkant*, Sans Cravate*, L’Autre Vie en Callas en bouwen hier nu hun eigen foodconcept uit.

We houden je op de hoogte!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *